Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Home О нама Equipment Consulting Галерија Контакт

 
  CONSULTING  
 
  Суштина концепције нашег пословања састоји се у томе да у што краћем року, на што адекватнији начин понудимо већ постојеће решење или иновирамо ново, по мери и у складу са потребама клијента.

 

Ова врста наше услуге намењена је како приватној клијентели тако и одговорним лицима оружаних снага, снага јавног реда и мира и приватних снага обезбеђења.

 

KB MPS International® је, преко својих искусних кадрова, у могућности да вам пружи неопходне информације и стручне савете да би пронашли најадекватније решење које одговара вашим потребама за тактичком опремом, одевним предметима или неким другим сегментом савремене и професионалне концепције безбедности.

 

Специјализована у домену обезбеђења VIP личности, након двадесетогодишњег искуства у обезбеђењу политичара или личности из света шоу биза широм Европе, Азије,  Африке и Јужне Америке, екипа наших експерата је у стању да вам обезбеди апсолутно безбедан пословни састанак, путовање,  одмор или једноставно безбрижан и миран сан, за вас и вашу породицу 

 

Добар савет од стране оних који знају о чему говоре, по некада нема цену.

 
     

© Kepi Blanc Group 2009